KONDITORI BY HERMANN

Smørbagte bunde, ægte chokolade af høj kvalitet, frisk, dansk frugt, når det er i sæson, og økologiske produkter. Det er bare noget af det du kan forvente når du bestiller fra vores konditori!

Ønsker du at lægge en bestilling, så ring på hovednummer +45 31 70 71 71 og klik dig ind på den butik du ønsker at afhente hos.

JORDBÆRTÆRTE

En klassiker. Mazarinbund dyppet I chokolade, vaniljecreme og friske jordbær. Tærten vi alle går og savner når den ikke er på hylderne. Hos Bakery By Hermann sigter vi efter at pryde tærten med de bedste danske jordbær, hvilket betyder vi ikke har kagen i vores sortiment året rundt. Dog kan den findes på hylderne i halvåret marts til august.

JordbærkageFraBakery
Weekendtærte fra Bakery

WEEKENDTÆRTE

Et lækkert alternativ til jordbærtærten. Den minder meget om den klassiske jordbærtærte, blot med blåbær og hindbær. Bunden er lavet på en mørdej penslet med mørk chokolade.

CHOKOLADEKAGE

Barndommen sætter sine spor - derfor har krop og sind nogle gange brug for et nostalgisk øjeblik. Der er intet, et stykke chokoladekage og stort glas kold mælk, ikke kan redde. Bagt på klassisk opskrift med en cremet chokoladetopping og et lille drys af mandelflager.

Chokoladekage
Mangodrøm

MANGODRØM

En af vores mest populære kager. En vaskeægte smagssensation. Sprød hasselnøddebund toppet med en cremet mangomousse. Den får opmærksomheden på ethvert kagebord.

GATEAU MARCEL

Den kendte fyldige chokoladekage. Den består af en luftig chokolademousse, hvoraf halvdelen bages i ovnen. Den bagte chokolademousse bliver til en saftig chokoladekage, som toppes med den anden halvdel af chokolademoussen. Da kagen er bagt uden hvedemel, kan denne kage nydes af glutenallergikere.

Gateu-Marcel
Citronmåne

CITRONMÅNE

Den gode gamle citronmåne. Til alle dem som tager det sure med det søde. En syrlig cremet citrontopping, ovenpå en lækker svampet vanlijekagebund. Den drysses med lidt frysetørret hindbær som giver den et ekstra kick.

SORTIMENT

Da vi sigter efter de bedste råvarer, variere vores sortiment en del i løbet af året. Husk derfor at følge med på vores facebook og instagram, hvor vi løbende slår lækre nyheder op og deler både billeder og videoer af vores produkter, men vi advarer på forhånd - det kan være svært at holde sig tilbage!

Kage
chokoladekage
Gateau Marcel Kage fra BakeryByHermann
Kartoffelkage
Flødebolle - Bakerybyhermann
Flødeboller Fra BakeryByHermann