JORDBÆRTÆRTE

En klassiker. Mazarinbund dyppet I chokolade, vaniljecreme og friske jordbær. Tærten vi alle går og savner når den ikke er på hylderne. Hos Bakery By Hermann sigter vi efter at pryde tærten med de bedste danske jordbær, hvilket betyder vi ikke har kagen i vores sortiment året rundt. Dog kan den findes på hylderne i halvåret marts til august.

WEEKENDTÆRTE

Et lækkert alternativ til jordbærtærten. Den minder meget om den klassiske jordbærtærte, blot med blåbær og hindbær. Bunden er lavet på en mørdej penslet med mørk chokolade.

CHOKOLADEKAGE

Barndommen sætter sine spor - derfor har krop og sind nogle gange brug for et nostalgisk øjeblik. Der er intet, et stykke chokoladekage og stort glas kold mælk, ikke kan redde. Bagt på klassisk opskrift med en cremet chokoladetopping og et lille drys af mandelflager.

Chokoladekage

MANGODRØM

En af vores mest populære kager. En vaskeægte smagssensation. Sprød hasselnøddebund toppet med en cremet mangomousse. Den får opmærksomheden på ethvert kagebord.

GATEAU MARCEL

Den kendte fyldige chokoladekage. Den består af en luftig chokolademousse, hvoraf halvdelen bages i ovnen. Da kagen er bagt uden hvedemel, kan denne kage nydes af glutenallergikere.

Gateu-Marcel

CITRONMÅNE

Den gode gamle citronmåne. En vanilljekage m. birkes toppet med syrlig citronglasur. Til alle dem som tager det sure med det søde.

SORTIMENT

Vores sortiment varierer afhængig af årstider. Husk derfor at følge med på vores facebook og instagram, hvor vi løbende slår lækre nyheder op.